Nieuws

Onlangs heeft Johan Venema de Marialust Award 2014 gewonnen. Dit houdt in dat wij als bedrijf zijn uitgeroepen tot bedrijf dat zich verdienstelijk maakt voor de economische bloei van de stad Apeldoorn. Vele grote ondernemers uit Apeldoorn hebben dit jaar gekozen voor een relatief klein bedrijf dat een grote landelijke bekendheid heeft. Zij vinden dat Venema Restauratie een uniek product levert en ze vinden het een bedrijf dat panden, groot en klein, in oude glorie hersteld en weer laat schitteren. Wij willen iedereen bedanken die ons genomineerd hebben voor de Marialust Award 2014. 

DSCN0016

 

 


 

 

June Brady Rijksmuseum 2

 

 


 

  

13880130 Venema-proef2

 

 


 

 

VENEMA RESTAURATIE OP RESTAURATIEBEURS!

Dé beurs van restauratiebedrijven is de tweejaarlijkse restauratiebeurs in de Brabanthallen te Den Bosch. Venema Restauratie is hier al sinds jaar en dag vertegenwoordigd.restauratiebeurs
Alle zichzelf respecterende gevelbedrijven zijn op deze beurs aanwezig. De datum van deze beurs was 18 t/m 20 april 2013.
We halen de woorden aan van de beursorganisatie: Drie energieke dagen achtereen geven de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch een uitermate compleet overzicht van het Nederlands cultureel erfgoed. Het evenement verschaft inzicht in de actuele stand van zaken, in innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Drie dagen lang etaleren erfgoedorganisaties, bedrijven, allerlei (opleidings-)instituten en vakmensen hun kunde, kennis, producten en diensten. Drie dagen waarin restauratie, ambachten en de zorg voor monumenten leven op de Nederlandse Restauratiebeurs.
De beurs wordt in april 2015 weer georganiseerd.

Voor meer informatie: http://www.restauratiebeurs.nl/

 

 


 

OOK IN WINTER IS VENEMA ACTIEF

Onze kerntaak is gevelrestauratie dus de meeste werkzaamheden vinden buiten plaats. Daarom is de winter bij ons per definitie een rustige tijd. Toch zitten we niet stil. Zo hebben we stukadoorswerk dat voor een deel binnen plaatsvindt en zijn we al weer met voorbereidende activiteiten voor het nieuwe seizoen bezig.

Veder blijven we aan de weg timmeren of, in dit geval, aan het ijs timmeren. Dit is de vijver bij Marialust waar een paar weken geleden geschaatst werd. We zijn met Marialust in onderhandeling voor het opknappen van de voorgevel, dus misschien ziet u binnenkort weer het reclamedoek van Venema, maar dan niet bij de vijver, maar bij het pand zelf!

venema vijver

 

 


 

 

Nieuwsartikel over ons nieuwe kantoor uit De Stentor; klik op de foto om het artikel te lezen.

 

image-3247230 image-3247229

 

 


 

 

Klik op de afbeelding om het artikel uit de DriestedenBusiness Magazine te lezen:

Schermafbeelding 2012-11-27 om 17.03.19