Samenwerking PHB en Venema

Samenwerking PHB Deventer en Venema Restauratie.

Na nu een aantal jaren grote restauratie projecten gezamenlijk opgepakt te hebben, is het 100-jaar oude restauratiebedrijf PHB Deventer en Venema Restauratie een nauwere samenwerking met elkaar aangegaan. Gezien het feit dat PHB en Venema deze samenwerking als een aanvulling op elkaar bezien, gaan zij nu door middel van een V.O.F. meerdere grotere projecten in deze vorm aanbieden. Gezamenlijk hebben zij afgelopen maart dit aan de restauratiewereld min of meer al zichtbaar gemaakt door gezamenlijk op de Restauratiebeurs te staan.

PHB Deventer is een onderdeel van de ASVB-groep, met een jaaromzet van € 500 miljoen per jaar. Venema ziet vooral zijn grote winst in deze samenwerking door geen grenzen meer te kennen in het aannemen van de grootste restauratieprojecten die zich in Nederland voordoen. PHB kent ook in de restauratiemarkt de nodige ervaring, is in het bezit van alle certificeringen die hiervoor benodigd zijn. Dit is inclusief de ERM-erkenning.

Beide vennoten werken al meerdere jaren voor dezelfde opdrachtgevers zoals de Rijksgebouwendienst en Gemeenten. PHB heeft projecten gerealiseerd als de restauratie van de Algemene Rekenkamer te Den Haag, de Stefanus Kerk te Amsterdam, Gevangeniscomplex Kamp te Zeist, etc. Ook hebben zij meerdere monumentale panden gerestaureerd in de Gemeente Deventer. Denk hierbij aan Huis Vermeer, Geert Grootehuis, Stadhuiskwartier Deventer en de Lebuines Kerk. Voor meerdere projecten verwijzen wij u door naar de site van PHB: www.phbdeventer.nl.

Kortom, een samenwerking die voor onze klanten meerwaarde biedt. 

0 IMG 8849