Samenwerking Schouwburg Orpheus en Venema

PERSBERICHT THEATER ORPHEUS                          05 oktober 2015

Venema Restauratie B.V. nieuwe sponsor Theater Orpheus 

Theater & Congres Orpheus en restauratiebedrijf Venema zijn een intensieve samenwerking aangegaan. Naast de huidige sponsoren heeft Orpheus nu ook het Apeldoornse familiebedrijf als hoofdsponsor aan zich weten te binden. De samenwerking met Venema kenmerkt zich door praktische samenwerking die zich richt op het onderhoud van het theater.  

Venema en Orpheus

Theater & Congres Orpheus is een bijzonder pand op een prachtige locatie in Apeldoorn. Venema Restauratie is daarom blij zijn bedrijfsnaam aan Orpheus te kunnen verbinden. Orpheus op haar beurt is trots op de samenwerking met Venema: ‘De mentaliteit van het ondernemerschap van Johan Venema en zijn personeel spreekt ons zeer aan. Ik ben blij dat dit gerenommeerde restauratiebedrijf, dat onder andere het Van Goghmuseum  in Amsterdam en talloze historische panden in Apeldoorn nieuw leven heeft ingeblazen, ervoor gekozen heeft cultuur in Apeldoorn op deze manier te ondersteunen. We hebben de samenwerking goed vorm kunnen geven en verwachten hier allebei veel voldoening én voordeel uit te halen. Een echte win-win-situatie,’ aldus Meta Neeleman, directeur van Orpheus. ‘ 

Cultuur en ondernemerschap

Johan Venema, eigenaar van Venema Restauratie, toont zich enthousiast over de samenwerking. Zijn team is  inmiddels begonnen met het onderhoud van Orpheus en zal dat de komende jaren blijven doen. Los van de praktische samenwerking, is Venema blij Orpheus te kunnen steunen: ‘Orpheus is een bedrijf waar Apeldoorn trots op kan zijn, en daar hoort een goed onderhouden gebouw bij. Ik ben blij dat ik daar een rol in kan spelen.’  In aanvulling op het sponsorschap heeft Venema zich ook aangesloten bij het Ondernemerspodium: een initiatief van Orpheus voor en door Apeldoornse ondernemers.

0 TekenenContract